Print opties:

Havermout Burgers 1927

vegetarische havermout burger met marmite jus uit 1927 recept

Deze havermout burgers zijn verrassend smaakvolle vleesvervangers. Havermout is in staat om precies het mondgevoel van een gehakt burger te krijgen. En het kost ook nog een niks!

Kookmethode ,
Regio ,
Gang
Moeilijkheidsgraad Beginner
Tijd
Voorbereiding: 15 minuten Kooktijd: 40 minuten Totale Tijd: 55 minuten
Porties 4
Seizoen Geschikt voor het hele jaar
Dieet Geen Noten, Geen Pinda's, Geen Schaal- en Schelpdieren, Geen Varken, Geen Vis, Halal, Kosher, Lactose Vrij
Beschrijving

Een gezonde, goedkope en lekkere vleesvervanger gemaakt van havermout.

Ingrediënten
  • 150 gram Havermout ((3 theekopjes))
  • 3 Eieren
  • 1 Ui
  • 1 theelepel Zout

Smakelijk eten, smakelijk eten. Hap, hap, hap! Hap, hap, hap!

Dat zal lekker smaken, dat zal lekker smaken. Eet maar op. Eet maar op.